Publieks Avond

Publieksavonden elke zaterdag aanvang 20:00 en in juli en augustus tevens elke dinsdag aanvang 20:00, inloop vanaf 19:30, reserveren gewenst. Wij bieden je een programma, waarin wij je wegwijs maken aan de sterrenhemel. Dit doen wij door je eerst met een boeiende presentatie mee te nemen op een reis door ons zonnestelsel en de planeten. Na een korte pauze nemen wij je in ons planetarium mee op een reis door het heelal. Tot slot en bij helder weer gaan we naar het observatieplatform om door onze telescopen te kijken.

Entreeprijzen

Volwassen                                      €  6,00 

kinderen t/m 15 jaar                     €  4,00

Omdat het maximum bezoekersaantal is bereikt, is het helaas niet meer mogelijk om voor 23 juli te reserveren.

RESERVEER DIRECT


Groepsbezoek

Groepen zijn ook welkom op andere dagen en dienen altijd vooraf te reserveren. Zie hiervoor de pagina Groepen.Wordt het helder vanavond?
Aansprakelijkheid
De toegang tot de sterrenwacht geschiedt te allen tijde voor eigen risico en rekening. Het bestuur van Sterrenwacht Phoenix aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal, schade, verlies of letsel.

Parkeren
Je parkeert je auto op het parkeerterrein direct links nadat je het terrein van Pactum Jeugdzorg bent opgereden. Vanaf daar loop je ongeveer 300 meter naar de sterrenwacht.Volg de borden!


Locatie
De sterrenwacht is gesitueerd op het terrein van Pactum Jeugdzorg, waar jonge mensen begeleid wonen. Je wordt verzocht om bij het betreden en het verlaten van het terrein geen overlast te veroorzaken. Dank voor je begrip.