Publieksavond weer mogelijk vanaf 12 juni

U kunt vanaf heden weer reserveren voor onze publieksavonden. Hieronder vindt U de link naar de reserveringspagina. Het programma en prijzen kunt U verder op deze pagina lezen. 

Reserveer direct 


Vanwege het COVID-19 virus hebben ook wij maatregelen genomen, zowel in uw als in ons belang. In de balk rechts op het scherm kunt u ons protocol lezen. 

• Dat houdt in dat wij per openstelling maximaal 20 personen kunnen ontvangen.
• Helaas is het gebruik van het planetarium voorlopig NIET mogelijk.  
• U dient zich vóóraf aan te melden via ons online-reserveringssysteem.

  (zie link op deze pagina)

• Indien er om 18.30 uur (1,5 uur voor aanvang programma) geen aanmeldingen 

   zijn, blijft de sterrenwacht die avond gesloten.

• Personen die zich niet vooraf aanmelden, maar ‘spontaan’ langskomen, lopen het risico dat    het vol is of gesloten ( want geen aanmeldingen vooraf). Indien er nog vrije plaatsen zijn,   kunnen die  worden aangevuld tot 20 personen. 

  Daarbij worden alsnog uw aanmeldgegevens genoteerd.

• Mocht u vragen hebben, mail dan naar info@sterrenwachtphoenix.nl 

 

 

Bezoekers die besmet zijn (of recent zijn geweest) of huisgenoten hebben zie besmet zijn (of recent zijn geweest), dan wel aan Covid-19 gerelateerde klachten hebben, kunnen niet deelnemen aan  publieksactiviteiten. U wordt verzocht op een later moment  uw bezoek te plannen.

 

Programma publieksavond

Op de publieksavonden bieden wij de bezoekers een programma, waarin wij je wegwijs maken aan de sterrenhemel. Dit doen wij door bezoekers eerst met een boeiende presentatie mee te nemen op een reis door ons zonnestelsel met haar planeten. Na een korte pauze bekijk je in onze presentatiezaal een interessante korte film over de wonderen van het heelal.  Tot slot en bij geschikte weers- en waarneemomstandigheden gaan we naar het observatieplatform om door onze telescoop te kijken.

 

Entreeprijzen

Volwassen                                      -€  5,00 

kinderen t/m 15 jaar                     -€  4,00

 

Groepsbezoek

Groepen zijn ook welkom op andere dagen en dienen altijd vooraf te reserveren. Zie hiervoor de pagina groepen.

 

Aansprakelijkheid
De toegang tot de sterrenwacht geschiedt te allen tijde voor eigen risico en rekening. Het bestuur van Sterrenwacht Phoenix aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal, schade, verlies of letsel.

Parkeren
Je parkeert je auto op het parkeerterrein direct links nadat je het terrein van Pactum Jeugdzorg bent opgereden. Vanaf daar loop je ongeveer 300 meter naar de sterrenwacht.Volg de borden!


Pactum

De sterrenwacht is gesitueerd op het terrein van Pactum Jeugdzorg, waar jonge mensen begeleid wonen. Je wordt verzocht om bij het betreden en het verlaten van het terrein geen overlast te veroorzaken. Dank voor je begrip.