Geen publieksavonden

Update 26 november

De sterrenwacht is tot nader bericht gesloten.

Update: Vanaf 25 september zal de Sterrenwacht weer bijna als vanouds geopend zijn voor publiek.  Wilt u onze sterrenwacht bezoeken dan kun u een plaats reserveren op onze reserveringspagina.  Klik op de paarse button Reserveer direct op deze pagina.

Het is belangrijk te weten dat wij vanaf 25 september met de Coronapas zullen gaan werken. Iedere bezoeker vanaf 13 jaar zal bij de toegang gecontroleerd worden op de Coronapas en ID. 
I.v.m. het dringende advies om 1,5m afstand te houden is het planetarium helaas niet in gebruik.


Reserveer direct 

 

Programma publieksavond

Op de publieksavonden bieden wij de bezoekers een programma, waarin wij je wegwijs maken aan de sterrenhemel. Dit doen wij door bezoekers eerst met een boeiende presentatie mee te nemen op een reis door ons zonnestelsel met haar planeten. Na een korte pauze bekijk je in onze presentatiezaal een interessante korte film over de wonderen van het heelal.  I.v.m. het dringende advies om 1,5m afstand te houden is het planetarium helaas niet in gebruik. Tot slot en bij geschikte weers- en waarneemomstandigheden gaan we naar het observatieplatform om door onze telescoop te kijken.

 

Entreeprijzen

Volwassen                                      -€  5,00 

kinderen t/m 15 jaar                     -€  4,00

 

Groepsbezoek

Groepen zijn ook welkom op andere dagen en dienen altijd vooraf te reserveren. Zie hiervoor de pagina groepen.

 

Aansprakelijkheid
De toegang tot de sterrenwacht geschiedt te allen tijde voor eigen risico en rekening. Het bestuur van Sterrenwacht Phoenix aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal, schade, verlies of letsel.

Parkeren
Je parkeert je auto op het parkeerterrein direct links nadat je het terrein van Pactum Jeugdzorg bent opgereden. Vanaf daar loop je ongeveer 300 meter naar de sterrenwacht.Volg de borden!


Pactum

De sterrenwacht is gesitueerd op het terrein van Pactum Jeugdzorg, waar jonge mensen begeleid wonen. Je wordt verzocht om bij het betreden en het verlaten van het terrein geen overlast te veroorzaken. Dank voor je begrip.